Publicaties

Onderzoek Zet Brabant en Complan
In Noord-Brabant zijn de afgelopen jaren brede scholen ontstaan met hun eigen ambities. Via onderzoek wilden Zet en Complan zicht krijgen op de ontwikkeling van de brede scholen in relatie tot hun geformuleerde ambities en hun ontwikkelvragen. Lees hier het gehele artikel.

Masterclasses brede school
Complan en Zet organiseren zes bijzondere masterclasses brede school voor gemeenten, scholen, kinderopvang en welzijn. Lees hier meer informatie of download hier de flyer.

Complan introduceert: Vista huisvesting
Ontdek samen met Complan de gewenste toekomst van uw organisatie en realiseer zo uw optimimale huisvesting. Klik hier voor meer informatie of download hier het artikel.

Kulturhus d’n Dulper Boven-Leeuwen
Het multifunctioneel, nieuwe dorpshuis in Boven Leeuwen, D’n Dulper, streektaal voor dorpel of drempel, voorziet voor de betrokken partijen in een aantrekkelijke, gezamenlijke en betaalbare huisvesting. Complan was verantwoordelijk voor het totale risicodragend projectmanagement (design & build), waarbij onder contract van Complan door adviserende, ontwerpende en realiserende partijen de nieuwbouw tot stand is gekomen. Download hier het artikel.